Onze Konneksies

Dat we zelf al een tijdje overtuigd zijn van het belang van opnieuw konnekteren met jezelf en met de natuur, dat spreekt voor zich.

Graag laten we echter ook enkele andere mensen aan ’t woord die uit eigen ervaring delen wat Konneksie voor hen betekend heeft.

Een persoonlijk record op plantjes

Sportief bleek het plantaardig eten pas echt een kickstart! Ik voelde snel dat ik beter herstelde na zware trainingen. Jazeker, er zitten meer dan voldoende proteïnen in een goed gebalanceerd plantaardig menu!

Lees meer
James & Micky

Samen is fijner dan alleen

Het kick-start programma van Konneksie was voor ons een inspiratiebron om met een nieuwe blik te kijken naar voeding en gezondheid. De degelijke uitleg, de overheerlijke recepten, het gemak van een startpakket vol lekkere ingrediënten en de ondersteuning van Maarten en Caroline, maakten dat we zo blij waren met onze beslissing om hieraan mee te doen.

Lees meer
Kristien

Be the change you want to see in the world

WFPB-kickstart in volle Corona-tijd… Over de juiste timing gesproken! Het universum liet me weten dat de verandering om bewust en gezond te eten NU moet komen. Verschillende pogingen achter de rug, maar verder dan 2 à 3 veggie-dagen per week kwamen we niet.

Lees meer

Blijf in Kontakt

Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met onze privacyverklaring.