Waarom doe ik het?

Simpel: naastenliefde. Plantaardig eten heeft mijn leven drastisch veranderd, niet alleen lichamelijk maar ook psychisch. Het heeft me heel anders laten denken over hoe we nu leven en hoe ver dit afstaat van hoe het ooit was. En die manier van denken en eten wil ik delen met anderen.

In de huidige maatschappij worden we meer en meer geleefd en vervreemden we, niet alleen van elkaar, maar ook van onszelf. Gezondheid wordt over het algemeen geassocieerd met

Daarnaast merk ik dat veel mensen zijn bezig met gezonde voeding, vegan eten, maar lopen vaak in de valkuilen door niet gebalanceerd en dus ongezond te gaan eten. Resultaat? Je bereikt niet het gewenste effect, waardoor je afhaakt en vervalt in oude gewoontes, vaak in het oude, ‘gewone’ westerse dieet. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen te helpen door ze te informeren en laagdrempelig te laten starten met een nieuwe levensstijl. Géén kortstondig dieet, maar een langetermijnaanpak.

Heel dit project is in se een uit de hand gelopen hobby waar ik in investeer, maar waar ik dan ook heel veel voldoening van terug krijg. Wat voor mij vooral belangrijk is, is dat de meerwaarde die ik wil bieden en waarvan ik ook mijn intrinsieke motivatie in vind, de link is tussen het spirituele en de wetenschap. Bij Konneksie reiken we je concrete, onderbouwde tools om ervoor te zorgen dat er een opening ontstaat tot meer verbondenheid voor mensen die in eerste instantie hier niet echt interesse voor hebben, en dit niet alleen op vlak van voeding, maar ook op vlak van spiritualiteit.

Heel dit project is in se een uit de hand gelopen hobby waar ik in investeer, maar waar ik dan ook heel veel voldoening van terug krijg. Wat voor mij vooral belangrijk is, is dat de meerwaarde die ik wil bieden en waarvan ik ook mijn intrinsieke motivatie in vind, de link is tussen het spirituele en de wetenschap. Bij Konneksie reiken we je concrete, onderbouwde tools om ervoor te zorgen dat er een opening ontstaat tot meer verbondenheid voor mensen die in eerste instantie hier niet echt interesse voor hebben, en dit niet alleen op vlak van voeding, maar ook op vlak van spiritualiteit.

Blijf in Kontakt

Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met onze privacyverklaring.