Hoe Konnekteren

Door concrete tools aan te reiken willen we jou helpen om terug Konneksie te maken met je eigen natuur, en dit op vlak van voeding, de samenleving, je lichaam, … Met Konneksie laat ik mijn versie op de wereld los en hoop ik anderen te kunnen helpen met het vinden van hun eigen versie. We hebben namelijk allemaal een betere, gezondere en authentieke versie in ons zitten, klaar om naar buiten te komen.

Nu, Rome is niet op één dag gebouwd en ik ben er me van bewust dat je jezelf een nieuwe levensstijl aanmeten niet simpel is en van de ene op de andere dag kan. Vandaar dat we een manier hebben bedacht om jou te laten kennismaken met onze manier van leven, zonder al te prekerig over te komen enerzijds, en zonder het onrealistisch moeilijk te maken anderzijds. Vandaar dat de eerste van dergelijke tools de Whole Food Plant Based Kickstart – of te WFPB-kickstart – is. Deze kickstart is als het ware een proefperiode van 22 dagen lang waarin ik je wil laten kennismaken met mijn visie op gezonde voeding.

Onze Konneksies

Sportief bleek het plantaardig eten pas echt een kickstart! Ik voelde snel dat ik beter herstelde na zware trainingen. Jazeker, er zitten meer dan voldoende proteïnen in een goed gebalanceerd plantaardig menu!
Een persoonlijk record op plantjes

Meer Konneksie

Na verloop van tijd willen je met Konneksie nog méér tools aanrijken. Wil je op de hoogte blijven van wat we doen?

Blijf in Kontakt

Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met onze privacyverklaring.